Hollys starka sidor

Holly har precis som alla andra hästar olika saker som dem är lite extra bra på och en egenskap som stärker hästen lite extra. Dessa är Hollys tre starka sidor. Självklart har hon många mer starka sidor och såklart negativa sidor som alla andra, men det tar vi i ett annat inlägg.

1. Hon är den lätt arbetsvilliga häst jag suttit på. Vilket jobb man än gör så är hon arbetsvillig som sjutton. Har hon gått hårt och man verkligen känner i kroppen hur trött hon är så är hon inte det minsta seg/trött att rida utan istället  kämpar för att inte visa det. Hon är positiv till det mesta och tycker om att lära sig nya saker och träna. Helt ärligt så känns det som om tycker att det är roligast att trimma i ridhuset än att till exempel rida ut.

2.  Hon är så otroligt lätt för att passa med andra hästar. Man kan släppa ihop  henne med vem som helst och går det bra. Hon är låg i rang och utmanar aldrig andra. Går iväg när dem andra går på henne och  hon verkligen gör det tydligt att hon inte vill vara ledare, så skönt.

3.  Holly är en sån himla snäll häst. Även om hon inte är världens keligaste polle  så är hon så okomplicerad och ja snäll. Skulle aldrig någonsin bitas eller nafsas eller försöka sparkas. Det är bara en sådan snäll häst bakom pannluggen. Aldrig sett henne lägga bak öronen.

2016080618495728860_sbig

Favorit vännen! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s